Home     Vitamines voor Honden     Sportieve Hondenartikelen     Contact     Leveringsvoorwaarden         

 
Direkt homeopathische produkten bestellen
Over Homeopathie
Wondverzorging
Allergie
Gewrichten
Glucosamine
Spieren en energie
Omega 3-6-9
Spijsvertering
Weerstand
Huid- en Vachtproblemen
Hotspot
Eczeem
Wondbehandeling
Vlooien & Wormen
Luchtwegen
Angst en Nervositeit
Geslachtsdrift
Voortplanting
Blaas en nieren
Verzorging van de ogen
Verzorging van de oren
Verzorging van de vacht
EHBO-Reiskit
Vuurwerkangst
De producenten van
Homeopatische middelen
Volledig artikel
darmproblemen
Volledig artikel
Vetramil honingzalf
Volledig artikel
Artrose Artritis
Volledig artikel allergie
Volledig artikel huidproblemen
en vachtproblemen
Volledig artikel spieren
en gewrichten
Links
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze informatie is uitsluitend voor educatief gebruik en vervangt niet het advies van
een dierenarts!
       
                 
                                                    Puur Spieropbouw voor toename spierkracht
 


 Inhoud 250gr. € 39.95
 Inhoud 500gr. € 69.95

PUUR Spieropbouw bevat belangrijke bouwstenen voor de opbouw van spiermassa. Het verbetert de spierstofwisseling en -doorbloeding. Dit product vermindert het ontstaan van spierpijn na inspanning. Het versterkt de spieren, pezen en banden.
Geschikt voor: Kat, Hond
Samenstelling:
Samenstelling per 4 gram: Natuurlijke producten, botanisch gedefinieerd: Boswellia, Damiana, Guldenroede, Schietwilg en Zwarte aalbes. Overige ingrediënten: 175,8 mg Methylsulfonylmethaan (MSM), 102,9 mg Glucosamine (als -sullfaat 2KCl), 92,9 mg Ferulinezuur, 85,8 mg Chondroďtinesulfaat 90% (bovine), 69,2 mg Magnesium (als -citraat en -ascorbaat), 15,5 mg Gamma oryzanol, 12,0 mg N-Acetylcysteďne, 6,2 mg Octacosanol, 5,0 mg Hesperidine (als bioflavonoidcomplex), 3,7 mg Kalium (als -chloride), 2,0 mg Fosfor (als calciumfosfaat) en 1,2 mg Cetyl myristoleate.

Toevoegingsmiddelen per 4 gram: Technologische toevoegingsmiddelen, conserveermiddelen: 7,4 mg Calcium (als -citraat). Bindmiddelen: 1,9 mg Kiezelzuur (E551c). Nutritionele toevoegingsmiddelen, vitaminen en provitaminen: 1665 IE Vitamine A (E672), 3,7 mg Vitamine B1 (als thiamine HCl), 3,7 mg Vitamine B2 (riboflavine), 22,6 mg Vitamine B3 (nicotinamide), 3,7 mg Vitamine B5 (als d-cal¬ciumpantothenaat), 101,1 mg Vitamine B6 (als pyridoxine HCl), 96,7 µg Vitamine B12 (cyanocobalamine), 14,9 µg Foliumzuur, 3,7 mg PABA (para-amino-benzoë¬zuur), 3,0 µg Biotine, 10,8 mg Choline (als -bitartraat), 28,3 mg Inositol, 92,7 mg Vitamine C (als magnesiumascorbaat), 164 IE Vitamine D (als vitamine D3, E671) en 5,5 mg natuurlijke Vitamine E (als d-alfa-tocoferolsuccinaat). Verbindingen van sporenelementen: 0,7 mg IJzer (als -gluconaat), 0,7 mg Zink (als -citraat), 0,2 mg Mangaan (als -gluconaat), 14,9 µg Jodium (als kaliumjodaat), 14,1 µg Selenium (als -methionine), 5,6 µg Koper (als -gluconaat) en 3,0 µg Chroom (als -chloride). Aminozuren: 929,4 mg Creatine monohydraat en 1,9 mg L-Lysine HCl.
Indicatie(s):

• bij training, voor een goede spieropbouw
• ter verbetering van het uithoudingsvermogen
• bij spierzwakte en spieratrofie
• bij achterhandslapte
• bij gewrichtsaandoeningen, zoals heupdysplasie en artrose. Het versterkt de spieren, pezen en
  banden om het gewricht, zodat de belasting van de gewrichten en daardoor de klachten verminderen.
• bij hartproblemen (cardiomyophatie), het versterkt de hartspier
Eigenschappen per ingrediënt:
 
Boswellia serrata, Ribes nigrum,  Salix alba en Solidago virga aurea: werken ontstekingsremmend, verminderen de pijn bij chronische ontsteking en de spierpijn na zware inspanning. Solidago zorgt bovendien voor een snellere uitscheiding van afvalstoffen.

Turnera diffusa en Magnesium: werken spierontspannend en zorgen vooreen soepele beweging.

Vitamine A en Foliumzuur: hebben een belangrijke functie bij de celdeling en zijn dus van belang voor de groei van (spier)weefsel.
Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, Biotine, Vitamine D, Foliumzuur, Chroom, Inositol, Fosfor, Mangaan, N-Acetylcysteine en Zink: zijn allemaal van belang voor de energievoorziening van de spiercellen, doordat ze een belangrijke rol spelen in de glucose-, vet- of eiwitstofwisseling. Een goede energiehuishouding is erg belangrijk voor het goed functioneren van spieren. Het verbetert het uithoudingsvermogen, er kan meer kracht geleverd worden en vermindert het ontstaan van spierpijn.

B-vitaminen, Choline, Vitamine E, Fosfor en Octacosanol: zijn van belang voor het goed functioneren van het zenuwstelsel, de overdracht van zenuwimpulsen en dus een goede coördinatie.
Vitamine C, Bioflavonoďden, Bamboe- extract,  Vitamine E, Selenium, N-Acetylcysteine en PABA (para-amino-benzoëzuur): hebben een anti-oxidatieve werking en maken afvalstoffen die in de spieren gevormd worden onschadelijk. Ze zijn van belang bij de aanmaak van collageen, het belangrijkste bestanddeel van bindweefsel in pezen, banden en gewrichtskapsels. Ook zorgen ze voor een goede conditie van de bloedvaten en doorbloeding.

Calcium en Kalium: zijn noodzakelijk voor het samentrekken van de spieren en voor de energiehuishouding in de spieren. Calcium en magnesium spelen samen een belangrijke rol bij het goed functioneren van spieren: calcium is nodig voor samentrekken en magnesium voor ontspannen van spieren.

IJzer, Koper, Octacosanol en PABA (para-amino-benzoëzuur): dragen bij aan het  zuurstoftransport wat goed is voor de  spierfunctie en hersenfunctie.

Cetyl myristoleate: zorgt als een 'smeermiddel' ervoor dat de gewrichten soepel kunnen blijven bewegen.

Chondroďtinesulfaat en Glucosaminesulfaat: zijn zeer belangrijke bouwstoffen voor het bindweefsel en kraakbeen. Het zorgt voor soepele gewrichten, doordat de veerkracht van het kraakbeen toeneemt en de aanmaak van gewrichtsvloeistof wordt gestimuleerd. Ook zijn deze stoffen van belang voor sterke pezen, banden en gewrichtskapsels.

Creatine monohydraat: Stimuleert de groei van de spiervezels en zorgt dat er meer energie vrijkomt in de spiercellen met als gevolg dat er minder snel vermoeidheid optreedt.

Gamma oryzanol en Ferulinezuur: zorgen voor een toename van de spiermassa doordat de productie van groeihormoon wordt gestimuleerd. Hierdoor is er een toename van spier- en steunweefsel. Ze hebben bovendien een antioxidatieve werking.

Jodium en L-Lysine: zijn bouwstenen voor- en stimuleren de productie van- nieuwe spiercellen. Er zal een toename van spiermassa ontstaan

MSM (methylsulfonylmethaan): is een organische zwavel die de celwand goed doorlaatbaar en elastisch maakt. Hierdoor verbetert de celstofwisseling en dus het uithoudingsvermogen. Het is goed voor het behoud van soepele spieren, pezen en gewrichten. Het bevordert de

Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:

De optimale dosering is 1 x daags:
Hond > 25 kg  2 maatscheppen
Hond 10-25 kg  1 maatschep
Hond < 10 kg en kat ˝ maatschep
1 maatschep bevat ongeveer 4 gram. 

Indien het in de praktijk lastig is om dit product iedere dag toe te dienen volstaat  1 keer per 2 dagen. Geef dan de dosering van één keer. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening
Kan over het voer gegeven worden. Bevochtig het voer of het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Contra-indicaties
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.
250 gram - € 39,95
500 gram - € 69,95

Verpakking: Pot 250 gr., 500 gr.

Toelichting: Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatief gebruik en vervangt niet het advies van een dierenarts.
Terug naar het overzicht...
 

   

     
                 
       
    Alle informatie die op vitamine-hond.com wordt aangeboden, inclusief informatie gerelateerd aan
    gezondheidsklachten van de hond, behandeling van gezondheidsklachten en beschrijving van
    producten, dient alleen voor informatieve doeleinden. Zij is niet bedoeld als vervanging van het
    advies van uw dierenarts. De informatie op Vitamine-hond.com is niet bedoeld als diagnose van
    gezondheidsproblemen van uw hond.
De producten van Vitamine-hond.com zijn bedoeld ter
    ondersteuning van het proces van genezing. Indien uw huisdier ziek is raden wij u aan eerst
    uw dierenarts te raadplegen voor een correcte diagnose.
Voordat u via Vitamine-hond.com
    gekochte producten gebruikt, dient u eerst het doseringsadvies voor uw hond en de
    beschrijving per product aandachtig door te lezen.
   
   
                 
                     
    Kijk ook eens bij de volgende onderwerpen van Vitamine-Hond.com:
Vitamine-hond en voeding, Direkt vitamines bestellen voor de Hond, Direkt vitamines bestellen voor de Mens, Waarom Vitamines?,
Vitamine A
,
Vitamine B,Vitamine C, Vitamine E, Doseringsadvies hond 5-70 kg., Doseringsadvies per kg. lichaamsgewicht hond, Mineralen, Chlorella, Kelp, Chondroďtine , Glucosamine, Probiotica,
Huid- en vachtproblemen gewrichtsproblemen, Heupdysplasie, Elleboogdysplasie, Spijsvertering, Vruchtbaarheid, Lusteloosheid, Stress, Anti-veroudering, Weerstand, Loopsheid, Contact, Links,Leveringvoorwaarden, Homeopathie voor Honden, Gezonde voeding honden
       
    Sportieve hondenartikelen Outdoor artikelen voor de Hond
Sportieve hondenartikelen, overzicht hondenrugzak, hondenrugzak approach pack, hondenrugzak palisades pack, zwemvest collectie vor de hond, k-9 hondenzwemvest, overzicht collectie hondenschoentjes, hondenschoentjes bark'n boots Grip trex, hondenschoentjes bark'n boots skyliner, hondensokjes, overzicht hondenjacks, k-9 hondenjack, koelvest voor de hond, reflecterend hondenvest, overzicht hondentuigen en hondenlijnen, hondenharnas, flex hondenlijn, hondenlijn met handvat, overzicht honden halsbanden, ruff wear halsband, veiligheidslampje voor de hond, politiehonden uitgerust met bark'n boots Grip Trex hondenschoentjes
       
                     
                sitemap  

         Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 24 december 2012  © 2006 -www.vitamine-hond.com. Vitamine en homeopathie voor de hond, organische voedingssupplementen voor honden
          van alle rassen,  ziekte en aandoeningen van de hond behandelen met vitaminen en homeopatische geneesmiddelen. Sportieve hondenartikelen, outdoor artikelen voor de hond. 
 le Dogue du Tour de Force, Profizon. Ontwerp
Piece of Cake webdesign.