Home     Vitamines voor Honden     Sportieve Hondenartikelen     Contact     Leveringsvoorwaarden         

Homeopathie voor honden, de Groene Os, Puur, Tasman, Espree, Heel, Bach Bloesem
 
Direkt homeopathische produkten bestellen
Over Homeopathie
Wondverzorging
Allergie
Gewrichten
Glucosamine
Spieren en energie
Omega 3-6-9
Spijsvertering
Weerstand & Infectie
Huid- en Vachtproblemen
Hotspot
Eczeem
Wondbehandeling
Vlooien & Wormen
Luchtwegen
Angst en Nervositeit
Geslachtsdrift
Voortplanting
Blaas en nieren
Verzorging van de ogen
Verzorging van de oren
Verzorging van de vacht
EHBO-Reiskit
Vuurwerkangst
De producenten van
Homeopatische middelen
Volledig artikel
darmproblemen
Volledig artikel
Vetramil honingzalf
Volledig artikel
Artrose Artritis
Volledig artikel allergie
Volledig artikel huidproblemen
en vachtproblemen
Volledig artikel spieren
en gewrichten
Links
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

       
"Het goede van toen met het beste van nu"
     
   
Al in de begintijd van drogisterij A.J. van der Pigge te Haarlem - anno 1849 - kwamen er klanten om kruidenmengsels voor hun dieren te halen. Immers de schillenboer en bakker brachten hun waar rond door gebruik te maken van een kar getrokken door een paard en soms door een hond. Deze dieren waren onmisbaar.-
De Groene Os produceert de producten inmiddels op grote schaal. ďAls het al anderhalve eeuw voor de Haarlemmers goed is, dan is het ook goed voor de rest van Nederland.Ē

In samenwerking met holistisch dierenarts Eric Laarakker is een aantal producten tot stand gekomen die de reeds bestaande serie van de Groene Os Dierdrogist completeert. De recepten voor de middelen zijn mede ontwikkeld door toepassing van energetische meetmethoden. Alle producten zijn dopingvrij.
     
 
De Puur Serie is een complete serie gezondheidsproducten voor hond, kat, paard en pony. De Puur Serie is gemaakt van verdunningen van natuurlijke grondstoffen die het zelfgenezend vermogen van het dier stimuleren. Alle producten worden gemaakt volgens de richtlijnen van het GMP keurmerk. De Puur producten zijn ontwikkeld voor veel voorkomende aandoeningen op het gebied van de spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en het gedrag. Door toe te dienen op een schoon mondslijmvlies (dus minimaal een half uur voor of na het eten) is er een optimale opname van bestanddelen en zo een optimaal resultaat. 
 
 
  Tasman heeft een lijn van producten voor dieren op basis van chemicaliŽnvrije theeboomolie ontwikkeld.
Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de toenemende vraag van huisdierenbezitters en dierenwinkeliers, fokbedrijven en verzorgingssalons naar producten die op een natuurlijke basis zijn geproduceerd, niet toxisch zijnen geen kleurstoffen bevatten, maar wel goed werken en gemakkelijk in het gebruik zijn. In de Tasman-lijn zijn vertrouwde en goedgekeurde natuurlijke basisstoffen verwerkt, gemaakt van bladeren, wortels, bloemen en kruiden, die in de juiste samenstellingen met de juiste percentages zijn gecombineerd. De producten zijn hierdoor zo effectief en veilig mogelijk bij de juiste dosering en gebruik. TASMAN-producten bevatten theeboom-, ecalyptus-, citronella, rozemarijn- en lavendelolie.
Theeboomolie (uit AustraliŽ) is een van de krachtigst werkende natuurlijke antiseptische, schimmel-bestrijdende en bacteriedodende middelen die ooit zijn ontdekt. Theeboomolie is alleen geschikt voor uitwendig gebruik in producten zoals antiseptische lotions en crŤmes, toiletartikelen, cosmetica huishoudelijke producten en producten voor dieren. Theeboomolie heeft een verkoelend effect op een geÔrriteerde huid, is insectwerend , gaat ongedierte tegen op dieren en stro en zorgt voor minder reukontwikkeling en dus minder bacteriegroei.

 
 
  Het concept van alle Espree producten is gebaseerd op een formule van AloŽ Vera, kruidenmixen gecombineerd met natuurlijke oliŽn, natuurlijke vitamines en overige organische grondstoffen. Al deze grondstoffen zijn de basis voor de hoogwaardige producten. De producten zijn reeds uitvoerig door verschillende dierenliefhebbers in Nederland en BelgiŽ met succes getest.  
    De AloŽ Vera, ofwel Barbadensis Miller is ťťn van de meest geneeskrachtige planten op aarde. De AloŽ vera is een cactusachtige vetplant met vlezige, lansvormige bladeren en kan ruim ťťn meter hoog worden. Het AloŽ Verasap uit de bladeren is rijk aan allerlei geneeskrachtige bestanddelen. De heilzame werking daarvan was al eeuwen bekend bij de indianen en zij gebruikten die sappen tegen allerlei kwalen. De AloŽ Vera sappen bieden o.a. weerstand tegen parasieten, virussen en bacteriologische infecties. Het werkt ontstekingremmend; dringt diep in de huid en het onderliggende weefsel en bevordert de conditie daarvan door haar natuurlijke vitamines, waaronder B12, mineralen, enzymen en aminozuren.

Alles wat door Espree geproduceerd wordt moet effectief zijn en bewezen onschuldig voor mens en dier, dus vrij van agressieve chemicaliŽn en onnodige bestanddelen. De samenstelling moet bij gebruik op het dier de groei van gevaarlijke bacteriŽn schimmels en andere micro-organismen bestrijden, voorkomen of minstens afremmen.

De producten bevatten oliŽn en zullen daardoor niet snel bevriezen. Toch adviseren wij u de producten vorstvrij te bewaren. Het product buiten bereik van kinderen bewaren en aanraking met ogen en slijmvliezen vermijden. Indien het toch in de ogen komt direct overvloedig spoelen met kraanwater.

Test voor gebruik de producten op een klein stukje huid om overgevoeligheidsreacties te voorkomen. Indien er toch een overgevoeligheidsreactie plaatsvindt moet u de huid langdurig spoelen met kraanwater. Vooral mensen en dieren met een overgevoeligheid voor uien en/of knoflook zouden overgevoelig kunnen reageren omdat AloŽ Vera tot dezelfde familie behoort.

 De producten van Espree zijn vrij van agressieve chemicaliŽn en onnodige bestanddelen, veilig in gebruik en dierproefvrij. De shampoos van Espree zijn zeer zuinig in gebruik.
   
'Herba est ex luceí


Sinds de oprichting in 1936 maakt de Duitse onderneming Biologische Heilmittel Heel GmbH homeopathisch pharmaceutische producten van het hoogste kwaliteitsniveau. De gelijknamige productlijn van ĖHeel (ĎHerba Est Ex Luceí = Ďde geneeskrachtige plant komt voort uit het lichtí) bestaat uit verschillende homeopathische preparaten. In Baden-Baden vindt de productie plaats. Onze geneesmiddelen zijn ontwikkeld door de oprichter dr. H.H. Reckeweg. In meer dan 60 landen wereldwijd zijn ze verkrijgbaar.

Veterinaire homeopatische producten

De injecteerbare ampullen kunnen alleen bij de
dierenarts worden verkregen en moeten door de dierenarts worden toegediend.


 
   
   
Bach Flower Remedies zijn een geheel van 38 op planten en bloemen gebaseerde remedies die in de dertiger jaren van de vorige eeuw zijn ondekt door de Engelse arts dr. Edward Bach.

Iedere bach remedie behandelt een bepaalde negatieve emotie. Je kunt er ťťn gebruiken of meerdere combineren afhankelijk van de gemoedsstemming(en) van je dier. De remedies zorgen voor het in balans brengen van alledaagse emoties en helpen op die manier om hun emotioneel en fysieke welzijn te handhaven. Op deze manier zijn dieren goed te behandelen.

Dr. Edward Bach bestudeerde het gedrag en met name de stemmingen en emoties van mensen. Die deelde hij in zeven groepen in, namelijk:
1. Angst
2. Onzekerheid
3. Onvoldoende interesse in het hier en nu
4. Eenzaamheid
5. Overgevoeligheid
6. Moedeloosheid en wanhoop
7. Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.

Dr. Bach heeft 39 remedies ontwikkeld die elk in ťťn van de zeven groepen zijn in te delen.

 
   
             
    Alle informatie die op vitamine-hond.com wordt aangeboden, inclusief informatie gerelateerd aan
    gezondheidsklachten van de hond, behandeling van gezondheidsklachten en beschrijving van
    producten, dient alleen voor informatieve doeleinden. Zij is niet bedoeld als vervanging van het
    advies van uw dierenarts. De informatie op Vitamine-hond.com is niet bedoeld als diagnose van
    gezondheidsproblemen van uw hond.
De producten van Vitamine-hond.com zijn bedoeld ter
    ondersteuning van het proces van genezing. Indien uw huisdier ziek is raden wij u aan eerst
    uw dierenarts te raadplegen voor een correcte diagnose.
Voordat u via Vitamine-hond.com
    gekochte producten gebruikt, dient u eerst het doseringsadvies voor uw hond en de
    beschrijving per product aandachtig door te lezen.
   
       
    sitemap          
     
Kijk ook eens bij de volgende onderwerpen van Vitamine-Hond.com:
Vitamine-hond en voeding, Direkt vitamines bestellen voor de Hond, Direkt vitamines bestellen voor de Mens, Waarom Vitamines?,
Vitamine A
,
Vitamine B,Vitamine C, Vitamine E, Doseringsadvies hond 5-70 kg., Doseringsadvies per kg. lichaamsgewicht hond, Mineralen, Chlorella, Kelp, ChondroÔtine , Glucosamine, Probiotica,
Huid- en vachtproblemen gewrichtsproblemen, Heupdysplasie, Elleboogdysplasie, Spijsvertering, Vruchtbaarheid, Lusteloosheid, Stress, Anti-veroudering, Weerstand, Loopsheid, Contact, Links,Leveringvoorwaarden, Homeopathie voor Honden, Gezonde voeding honden
     
      Sportieve hondenartikelen Outdoor artikelen voor de Hond
Sportieve hondenartikelen, overzicht hondenrugzak, hondenrugzak approach pack, hondenrugzak palisades pack, zwemvest collectie vor de hond, k-9 hondenzwemvest, overzicht collectie hondenschoentjes, hondenschoentjes bark'n boots Grip trex, hondenschoentjes bark'n boots skyliner, hondensokjes, overzicht hondenjacks, k-9 hondenjack, koelvest voor de hond, reflecterend hondenvest, overzicht hondentuigen en hondenlijnen, hondenharnas, flex hondenlijn, hondenlijn met handvat, overzicht honden halsbanden, ruff wear halsband, veiligheidslampje voor de hond, politiehonden uitgerust met bark'n boots Grip Trex hondenschoentjes
     

         Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 13 november 2013  © 2006 -www.vitamine-hond.com. Vitamine en homeopathie voor de hond, organische voedingssupplementen voor honden
          van alle rassen,  ziekte en aandoeningen van de hond behandelen met vitaminen en homeopatische geneesmiddelen. Sportieve hondenartikelen, outdoor artikelen voor de hond.
 le Dogue du Tour de Force, Profizon. Ontwerp
Piece of Cake webdesign.