Home     Homeopathie voor Honden     Sportieve Hondenartikelen     Contact     Leveringsvoorwaarden         

 
Vitamine-hond en voeding
Direkt vitamines bestellen voor de Hond
 
Direkt vitamines bestellen voor de Mens
 
Waarom Vitamines?
Vitamine A
Vitamine B
Vitamine C
Vitamine E
Doseringsadvies
hond 5-70 kg.
Doseringsadvies per kg. lichaamsgewicht hond
 
Mineralen
 
Overige formules
Chlorella
Kelp
Chondro´tine
Glucosamine
Glucosamine overig
Probiotica
 
Aandoeningen
Huid- en vachtproblemen
Gewrichtsproblemen
Heupdysplasie
Elleboogdysplasie
Spijsvertering
Vruchtbaarheid
Lusteloosheid
Stress
Anti-veroudering
Weerstand
 
Links
 
 
 
 
 
 
 

    Zie ook de pagina Homeopathie Klik hier!    

Vitamine B
Deze Vitaminegroep behoort tot de in water oplosbare Vitamine. Dat wil zeggen dat het lichaam deze Vitamine niet opslaat in het lichaam. U kunt de hond nooit teveel geven van deze Vitamine! Wanneer het B-complex op dagelijkse basis gegeven wordt draagt dit bij tot een gezond en vitaal leven!

Vitamine B is essentieel voor de energie huishouding. Het speelt een rol in het omzetten van vet, koolhydraten, en prote´nen in energie. Zonder Vitamine B wordt er geen energie geproduceerd voor de normale lichaamsfuncties, voor groei, activiteit, en het repareren van huid weefsel, de bloedproduktie en de vachtconditie. Bovendien zorgt deze Vitamine voor het onderhoud van het zenuwstelsel en de productie van neurotransmitters die verantwoordelijk zijn voor het overbrengen van signalen. Het is bovendien verantwoordelijk voor de produktie van cortison, het anti-stress hormoon, en zorgt daarmee ook voor een kalmerend effect. Veel Vitamines binnen het B-complex functioneren als anti-oxidant..  

Tot het B-complex worden de volgende vitamines gerekend;
Vitamine B-1   (thiamine)
Vitamine B-2   (riboflavine)
Vitamine B-3   (niacine)
Vitamine B-5   (pantotheenzuur)
Vitamine B-6   (pyridoxine)
Vitamine B-8   (biotine),

Vitamine B-11
(foliumzuur)
Vitamine B-1
2 (cyanocobalamine)
PABA (para-amino-benzoezuur)
Choline
Inositol

Vitamine B-complex
van NOW

Hypo-allergene formule! Bevat geen gist, suiker, zout, zetmeel, tarwe, gluten, soja, melk, conserveringsmiddelen, of andere veel voorkomende allergenen.

* Een goed Vitaminesupplement MOET
  afkomstig zijn uit natuurlijke bronnen!
 
Geef Vitamine B-complex altijd tijdens een maaltijd!

Voor de juiste dosering van Vitamine B kijkt u onder "Dosering voor uw hond" in de linker kolom.

 
     NOW  B-50 complex        
Vitamine B complex voor honden is zeer belangrijk voor de konditie van de vacht
    Vitamine B in capsule vorm. Gemakkelijk te verwerken door het voedsel van de hond. Deze Vitamine is vrij van gist en andere veel voorkomende allergenen. Buiten de hiernaast vermelde werking is deze Vitamine zeer belangrijk voor de konditie van de vacht!
Levert in dit complex:
Vitamine B-1   (50mg)
Vitamine B-2   (50mg)
Vitamine B-3   (50mg))
Vitamine B-5   (50mg)
Vitamine B-6   (50mg)
Vitamine B-8   (50mcg),

Vitamine B-11
(400mcg)
Vitamine B-1
2 (50mcg)
PABA    (50mg)
Choline (50mg)
Inositol (50mg)
   
           
    Bestellen        
    NOW  B-100 complex        
Zonder Vitamine B wordt er geen energie geproduceerd voor de normale lichaamsfuncties, voor groei, activiteit, en het repareren van huid weefsel, de bloedproduktie en de vachtconditie.
    Vitamine B in capsule vorm. Gemakkelijk te verwerken door het voedsel van de hond. Deze Vitamine is vrij van gist en andere veel voorkomende allergenen. Buiten de hiernaast vermelde werking is deze Vitamine zeer belangrijk voor de konditie van de vacht!
Levert in dit complex:
Vitamine B-1   (100mg)
Vitamine B-2   (100mg)
Vitamine B-3   (100mg))
Vitamine B-5   (100mg)
Vitamine B-6   (100mg)
Vitamine B-8   (100mcg),

Vitamine B-11
(400mcg)
Vitamine B-1
2 (100mcg)
PABA    (  10mg)
Choline (100mg)
Inositol (100mg)
Bestellen
   
               
     

         
                         
  Kijk ook eens bij de volgende onderwerpen over homeopathie van Vitamine-Hond.com:
D
irekt homeopathische produkten bestellen, Over Homeopathie, Wondverzorging, Allergie, Gewrichten, Spieren en energie, Spijsvertering, Geslachtsdrift, Voortplanting, Luchtwegen, Angst en Nervositeit, Verzorging van de ogen, Verzorging van de oren, Verzorging van de vacht, Huid- en Vachtproblemen, Hotspot, Eczeem, EHBO Reiskit, Vuurwerkangst, Weerstand, De producenten van Homeopatische middelen, Volledig artikel darmproblemen, Volledig artikel Vetramil honingzalf, Volledig artikel Artrose Artritis, Volledig artikel Allergie, Volledig artikel Huidproblemen en Vachtproblemen, Homeopathie voor Honden, Allergie bij Honden, Kale plekken bij de Hond, Spieren en gewrichten van Honden, Gezonde voeding honden, Blaas en Nierproblemen bij de hond
   
  Sportieve hondenartikelen Outdoor artikelen voor de Hond
Sportieve hondenartikelen, overzicht hondenrugzak, hondenrugzak approach pack, hondenrugzak palisades pack, zwemvest collectie vor de hond, k-9 hondenzwemvest, overzicht collectie hondenschoentjes, hondenschoentjes bark'n boots Grip trex, hondenschoentjes bark'n boots skyliner, hondensokjes, overzicht hondenjacks, k-9 hondenjack, koelvest voor de hond, reflecterend hondenvest, overzicht hondentuigen en hondenlijnen, hondenharnas, flex hondenlijn, hondenlijn met handvat, overzicht honden halsbanden, ruff wear halsband, veiligheidslampje voor de hond, politiehonden uitgerust met bark'n boots Grip Trex hondenschoentjes
   
                    sitemap

     Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 13 november 2013  ę 2006 -www.vitamine-hond.com. Vitamine en homeopathie voor de hond, organische voedingssupplementen voor honden
          van alle rassen,  ziekte en aandoeningen van de hond behandelen met vitaminen en homeopatische geneesmiddelen.  le Dogue du Tour de Force, Profizon. 
         Ontwerp
Piece of Cake webdesign.